Truall 293 m²+ Ndertese 201 m²

Aktive

Kjo pronë është një ndërtesë me një siperfaqe  201 m² të vendosura në një truall me siperfaqe 293 m². Ne  katin  perdhes gjenden një dhomë ndenje, një kuzhinë, një dhomë gjumi, një dhomë takimi dhe një tualet. Ne Katin e parë ka një dhomë ndenje, dy dhoma gjumi, një verandë dhe një tualet. Mbi katin e parë të saj ka një tarracë.

Price:154480 Euro
Address:Rr. Mihal Grameno
City:Tirana
State:Albania
Zip Code:1000
Floors:2
Square Feet:201 sqft
Bedrooms:3
Bathrooms:2
Garage:No
Pool:No
Property Type:Residential
Location:Tirana, Albania
Parking:No
Rooms:5

Shkolla në afërsi : Mihal Grameno

Listing Inquiry

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *