Dyqan, 47 m2, Selite

Aktive

Kjo pronë është pranë Qendrës Kristal në Tiranë dhe është vendosur në një zone komerciale. Pjesa e brendshme e pronës është e ndarë në dy dhoma dhe një tualet.

Price:26000 Euro
Address:Afer Kristal Center, Selite
City:Tirana
State:Albania
Bedrooms:Jo
Bathrooms:1
Garage:Jo
Pool:Jo
Property Type:Dyqan
Location:Afer Kristal Center, Selite

Listing Inquiry

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *